2020-09-08

 

Artėja rugsėjo 19 dienos šeštadienis. Tradicinės “Obuolinių” šventės metu vyks pučiamųjų orkestrų festivalis, skirtas Babtų kultūros centro orkestro “Algupys” (vadovas Jonas Girnius) 50 – ties metų veiklos jubiliejui paminėti. Į svečius atvykę Panevėžio rajono varinių pučiamųjų inetrumentų orkestrai “Sklepučini” ( vadovas Vilmantas Vapsva), “Aukštyn” (vadovas Remigijus Vilys) ir Šiaulių džiazo orkestras “Romuva” (vadovas Romualdas Žukauskas) savo trankius koncertus dovanos Babtų seniūnijos Panevėžiuko ir Pagynės  gyvenviečių ir Vandžiogalos miestelio bendruomenėms.

  18 valandą Babtų miestelio centre – visų orkestrų koncertinės programos ir festivalio kulminacija – jungtinio orkestro koncertas kartu su TV projektų “Triumfo arka”, “Šok su manim” dalyviais ir nugalėtojais Ona Kolobovaite ir Egidijum Bavikinu.

 Kviečiame visus atvykti į Babtus triukšmingai ir linksmai atsisveikinti su vasara “Obuolinėse” ir pasveikinti mūsų orkestrą su garbingu veiklos jubiliejumi.   Projektą finansuoja Lietuvos Kultūros Taryba ir Kauno rajono savivaldybė.